Z N I T R A Ž E N Y

Z N I T R A Ž E N Y

SLUŽBY DULY, PODPORA KOJENÍ a ZPRACOVÁNÍ PLACENTY

Bez ohledu na to, v jaké fázi své cesty se nacházíš, budu tvou podporou a doprovodem na každém kroku vpřed.

Podpora, kterou Ti nabízím, je postavená na hlubokém porozumění Tvé jedinečnosti – toho, jak Tě ovlivňuje Tvá historie, prostředí a životní hodnoty. Vytvářím bezpečný prostor, kde můžeš procházet svou cestou bez odsuzování a hodnocení, plně respektujíc Tvé individuální potřeby. Mám hlubokou důvěru v přirozený proces porodu a zároveň v sílu informovaného rozhodování. Mým cílem je být Tvým průvodcem, který Ti poskytne kontinuální podporu a odborné znalosti založené na důkazech, abys mohla činit vědomá rozhodnutí a porod prožít s klidem a jistotou.

"Pokud žena při porodu nevypadá jako bohyně, pak se k ní někdo nechová správně."

INA MAY GASKIN
STÁHNI SI

10 kroků ve 2. trimestru, které ti pomohou ke klidnému porodu

Moje služby

Jsem tu, abych ti pomohla porod a období mateřství prožít bez starostí.

Mít obavy nebo nejistotu je přirozené, ale nemusíš v tom být sama. Ať už hledáš podporu při zrození tvého miminka, pomoc s kojením a péčí o něj, nebo péči o své tělo a mysl, zasloužíš si přístup, který respektuje tvé jedinečné potřeby. Společně s odbornými znalostmi a informacemi založenými na důkazech Ti poskytnu laskavou a kontinuální podporu, abys mohla činit vědomá a informovaná rozhodnutí s důvěrou.

Podpora a péče duly

Jako tvá dula tě budu provázet od těhotenství, přes porod až po poporodní období, s laskavou a odbornou podporou, která ti pomůže procházet touto intenzivní životní změnou s klidem a důvěrou v tvé mateřské schopnosti. Společně se zaměříme na cenné rady a informace, které ti umožní důvěřovat svému tělu, ať už hledáš kontinuální péči a doprovod, nebo možnosti samostatných konzultací a péče o svou duši a tělo během těhotenství či po porodu.

Podpora kojení

Jako tvá laktační poradkyně ti poskytnu profesionální a individuální podporu, abychom společně zajistily úspěšné a bezbolestné kojení. Pomohu ti osvojit si techniku kojení, vyřešit případné potíže a zajistit, aby tvá zkušenost byla co nejhladší. Kromě toho ti nabízím poradenství v péči o miminko, včetně nošení, zavádění příkrmů metodou BLW, znakování a dalších důležitých témat, abys mohla důvěřovat svým schopnostem a užívat si mateřství naplno.

Předporodní kurzy

Získej znalosti a sebevědomí prostřednictvím komplexních kurzů, které tě připraví na porod, kojení a péči o miminko. Naučím tě vše potřebné – od porodního procesu a technik zvládání bolesti po kojení a porozumění potřebám miminka, abys mohla procházet touto cestou bez starostí. Připrav se na svůj jedinečný vstup do mateřství prakticky, efektivně a s radostí. Kurzy nabízím v živé i online formě, individuálně nebo ve skupinách, aby vyhovovaly tvým potřebám.

Zpracování placenty

Tento fascinující orgán, přirovnáván ke stromu života, hraje klíčovou roli v podpoře růstu a vývoje tvého miminka v bříšku. Po narození může placenta poskytnout důležitou pomoc při vyvažování hormonální bouře a nabídnout bohatství živin, které tě podpoří v poporodním období. Objev sílu své placenty a využij její potenciál prostřednictvím zpracování a vytvoření jedinečného placenta art, které se stane krásnou vzpomínkou na tvůj jedinečný vstup do mateřství.

Poznej svou dulu

Ahoj, já jsem Stáňa, porodní dula a certifikovaná laktační poradkyně ze Svitav.

Má cesta k porodní a poporodní podpoře začala před 5 lety, vedena hlubokou vášní pro pomoc a posílení rodin během jednoho z nejvíce transformačních období jejich života.

Můj přístup je hluboce zakořeněn v přesvědčení, že porod a období mateřství jsou přirozenými, silnými procesy a každý rodič si zaslouží PROžít je s důstojností, respektem a láskyplnou podporou.

Moje filozofie

Zrození je mnohem více než jen fyzická událost; je to komplexní mentální, emocionální a duchovní zážitek.

Má porodní filozofie se zakládá na víře, že každý porodní příběh je jedinečný. Ctím přirozenou sílu a odolnost, které porod přináší, a plně podporuji tvé volby a autonomii. Mým cílem je vytvořit bezpečný prostor, ve kterém můžeš vyjadřovat své potřeby a cítit se vyslyšená.

Získej informace, díky kterým budeš mít porod ve vlastních rukou

Kvalitní porodní příprava by neměla slibovat dokonalý porod (a já to také neslibuji). Co ti však mohu poskytnout, jsou nástroje a znalosti, které ti pomohou cítit se sebejistě ve svém těle, svých volbách a reakcích na proměnlivé okolnosti. V průběhu naší spolupráce objevíš svou nenahraditelnou roli v tomto procesu, což ti umožní prožít zrození s důvěrou, respektem a vnitřním klidem.


Chci tě za dulu

Je čas změnit současný
pohled
na porod


Poptej službu